Drahí Slováci, všimli ste si? Ak zapredanecké média po sobote milo hovoria o Harabinovi?

26. marca 2024, panladislav, Nezaradené

Zapredanecká média sú preto zapredanecká média, že nepíšu pravdu, ktorá nám bola zjavená na TV Slovan.

A kto nepíše pravdu, ten neslúži našej sväté slovenskej veci, ktorou nie je nič iné než oslobodenie z amerického otroctva, do ktorého nás uvrhla prezidentka Čaputová.

Jedinou garanciou našej, to značí, slovenskej slobody, je Rusko a ník iný, to si, Slováci, pamätajme na večné časy a nikdy inak!

Preto sú zapredanecká média aj zradcovská, lebo zradila náš slovenský národ rovnako tak, ako Judáš zradil Pána Ježiša!!!

Vravím vám: „Sloboda slova znamená písať pravdu, sloboda slova neznamená beztrestne klamať o tom, kto je náš skutočný nepriateľ, kto je ten blonďavý Diabol, ktorý nás zviedol z pravej cesty, lebo všetky cesty vedú len do Moskvy, ktorá je tretím Rímom!“

A pretože sú zapredanecká média judášska, chcú teraz zviesť aj nášho milovaného Pištu, ktorý je v tejto chvíli pre slovenský ľud tým, čím je Pán Ježíš pre ľudstvo!

Sám som na vlastné oči videl, stojac pritom na troch kopcoch, ak pred salašom, kde Pišta dojí svoje ovce, zastavila autá všetkých zapredaneckých médií  ako je Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ!

A sám som na vlastné oči videl, ak z týchto aut začali progresívci a vojnoví štváči vyvádzať 72 čistých panien pre nášho Pištu, aby ho takto zviedli, aby si ho kúpili tak, ako sa nechali kúpiť oni za tridsať tri dolárov vo zlate.

A na vlastné uši som počul, ako Soros, ktorý ich viedol, volá na nášho Pištu: „Vediem vám, pán Pišta, 72 čistých panien. Sú vaše, ak poviete svojim voličom, aby nevolili Pelleho!“

A sám som videl na vlastné oči, ak ich všetkých Pišta hnal bičom od svojho salaša!

A sám som slyšal na vlastné uši, stojac stále na troch kopcoch, ako náš Pišta na nich kričí: „My voliči na opačnej strane, ako ste vy zapredanci Washingtonu a Bruselu, sa nenecháme nikomu zapredať!

Ani na Východ, ani na Západ, ani na Sever, ba ani na Juh, my slúžime iba veľkému Rusku, lebo iba ono je Kristom všetkých slovanských národov!

To ste sa už načisto aj vy, šialenci, pominuli na svojom mediálnom rozume?

To si naozaj myslíte, že voliči Pišty pôjdu v druhom kole voliť kandidáta VOJNY?!

Nuž veru, NIKDY!

Aj keď budú mať zaťaté pery, zaťaté päste, ale vždy je voliť MIER, teda Pelleho, ako celkom jednoznačne VOJNU v podaní vášho kandidáta, ktorý je čistým produktom USA/NATO a ich lokajov v EÚ!

A vy, zapredanecké média, pokojne sa vráťte k tomu, čo je pre vás prirodzené a to je neustále brýzgať na všetko a všetkých, čo je , čo i len trošku pro slovenské, pro národné, a teda aj sväté, lebo slovenský národ existoval už pred stvorením toho vášho židovského sveta, lebo slovenský národ je tu už odveko a naveky!“

Nebojte sa ničoho, Slováci!

Kandidát VOJNY nemôže vyhrať, lebo s nami je Boh, lebo s nami je Kristus, lebo s nami je Rusko, ktoré je i Bohom, i Kristom, ktoré je i naším svätým Slovenskom!