Založ si blog

Vráti sa nám náš pán Fico vôbec naspäť do politiky?

Už je to takmer týždeň, čo postavám pred banskobystrickou fakultou nemocnicou, aby som vyjadril podporu nášmu pánu premiérovi pri jeho uzdravovaniu po odpornom atentátu, ktorý na neho, rovnako ako na iránskeho prezidenta, spáchali Američania, ak vám povie každý, kto zná pravdu, lebo počúva Harabina (dúfam, že ma za to nezmažú)a pozerá TV Slovan.

A pretože žijem v Lučenci, mám cestou domov, keď sa vraciam z Banskej Bystrice, dosť času premýšľať o aktuálnej politickej situácii.  

No a dneska ma napadla taká vec, keď som sa pozeral z okna vlaku na naše slovenské polia zarastené všelijakou burinou, ktorá ma ozaj vyľakala.

„Na čo vlastne potrebujeme Fica, keď máme, ako sa teraz ukazuje, Kaliňáka? O čo je Kaliňák horší? Veď je rovnako dobrý ako Fico! Nech si pán Fico oddýchne, poriadne sa zotaví a Kaliňák môže byť premiérom kľudne až do budúcich volieb!

Veď pán Fico môže vládnuť aj zo zákulisia, veď nám tak roky na Slovensku vládol Soros, prečo by nám nemohol takto vládnuť i pán Fico?“ opakoval som si neustále dookola túto myšlienku.

Bol som touto myšlienkou tak zaujatý, že som si aj na wecku, kam som zašiel, omylom spláchol cestovný lístok, a tak mi nezostalo, než byť na wecku zavretý až do Lučenca.

Ale myšlienka je to isto zaujímavá…

Sorosovci utrpeli drvivú prehru. Eurovoľby vyhrali sociálni demokrati zo Smeru a Hlasu spolu s národniarmi z Republiky!

09.06.2024

Nuž, sme my Slovensko ozaj čudná krajina! Dalo by sa povedať, čo Slovák, to čudák! Napríklad jeden taký kandidát Smeru do europarlamentu! [...]

Tak sa nám na Slovensku rozbieha Veľký teror v mene obrany demokracie…

20.05.2024

Minister obrany plakal na ramene ministra vnútra a po tvári mu tiekli slzy veľké div nie ako odistené ručné granáty. „Taký dobrý človek je pán premiér a takto trpí!“ bedákal tento muž a bezmocne rozhadzoval svoje pazúry, „ja som takej dobrý človek. Dobrý a poctivý, koňovi by som [...]

Pani ministerka Šimkovičová, konajte v záujme slovenského národa! Výzva ministerke slovenskej národnej kultúry vo veci plochej zemegule.

12.05.2024

Keďže Jurij Gagarin pristal v kazašskej stepi potom, čo sa úspešne katapultoval z pristávacieho modulu svojho vesmírneho korába, bol u neho ako prvý z celého ľudstva Lukáš Machala. „Tak, čo je plochá ta naša zemeguľa?“ spýtal sa pracovník ministerstva slovenskej národnej kultúry Machala Gagarina. „Veru hej, že je guľatá ta naša zemeguľa. Videl [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.

panladislav

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 64843x
Priemerná čítanosť článkov: 1801x

Autor blogu

Kategórie