Založ si blog

Prečo nie sú na kandidátke Dankovej SNS do europarlamentu žiadni ozajstní Slováci?

Paní ministerka kultúry nie je vôbec hlúpa žena, veď aj preto ju teraz pichli na kandidátku do europarlamentu.

„Čítať trocha vieš, písať azda tiež, hybaj za nás kandidovať!“ povedali jej, a tak paní ministerka kandiduje do europarlamentu.

No čoskoro si všimla, že všetci jej kolegovia z kandidátky sú obrezaní.

To sa vie, že jej čosi také vŕtalo v hlave, až sa napokon spýtala na to jedného svojho kolegu z kandidátky, bol to ozaj milý človek, skutočný slovenský džentlmen.

„Ty, Rudo, počúvaj ma. To by som rada vedela, prečo ste všetci chlapi tuná na našej kandidátke SNS obrezaní?“ chcela paní ministerka kultúry vedieť.

„Lebo Andrej tak kázal,“ odpovedal Rudo a pokrčil svoje široké ramená, „povedal, že ak sa chceme dostať do Brusela, tak sa musíme nechať obrezať, vraj to tam tvrdo kontrolujú.“

„Aha, tak to už rozumiem, prečo vám Andrej tak kázal. Veď aj u nás v TV Slovan je to teraz po voľbách samý Žid,“ pokývala svojou plavou hlavou ministerka kultúry.

Ešte mi raz niekto povie, že paní ministerka kultúry je hlúpa, tak ho vopchám do toho jeho amerického zadku tak, že tomu odpornému opozičnému lúzerovi nebude vidieť ani topánky!

Pani ministerka Šimkovičová, konajte v záujme slovenského národa! Výzva ministerke slovenskej národnej kultúry vo veci plochej zemegule.

12.05.2024

Keďže Jurij Gagarin pristal v kazašskej stepi potom, čo sa úspešne katapultoval z pristávacieho modulu svojho vesmírneho korába, bol u neho ako prvý z celého ľudstva Lukáš Machala. „Tak, čo je plochá ta naša zemeguľa?“ spýtal sa pracovník ministerstva slovenskej národnej kultúry Machala Gagarina. „Veru hej, že je guľatá ta naša zemeguľa. Videl [...]

Ficova mierová finta ukončí západnú vojenskú agresiu voči Rusku a zaistí mier!

08.05.2024

Keďže Európska únia nemala žiaden mierový plán, musel ho premiér Fico vymyslieť sám. Dumá, dumá, až na to príde! Nechá si okamžite zavolať Kaliňáka a keď Kaliňák pribehne, hneď naňho Fico vysype, ani si Kaliňák nestačí vyzuť svoje služobné topánky: „Počúvaj, ako je na tom naša armáda?“ Kaliňák smelo odvetí: „Čo som ja ministrom, tak veru, že [...]

Veľký reset globalistov z deep state čaká aj Slovensko, v podstate sa už zvolením Fica začal!

05.05.2024

Prečo to tajiť, som jeden z tých globalistov, čo ovládajú svet už desiatky storočí. „No, a čo, že som globalista? Mám sa za to azda hanbiť? Veď svetu musí niekto vládnuť, nie je možné, aby bol svet bez vlády. Veď aj Rusko má vládu, aj Čína má vládu, tak prečo by mal byť iba svet bez vlády?“ pýtam sa vás a isto, hádam, ste dosť múdri, aby [...]

Robert Kaliňák, odkaz

Kaliňák: Vykreslili ste Fica ako zlo, takto to dopadlo. Očakávame jedno úprimné prepáčte

17.05.2024 19:11

Spoločenský zmier sa nedá postaviť na falošnej politickej korektnosti, uviedol Robert Kaliňák. Žiada od tých, ktorí vykreslili Fica ako zlo, jedno úprimné prepáčte.

kosovo nato

Baerbocková: Kosovo patrí do Rady Európy. Srbsko v takom prípade hrozí odchodom

17.05.2024 18:25

Nemecká ministerka zahraničných vecí Annalena Baerbocková v piatok vyzvala lídrov Kosova, aby čo najskoršie splnili podmienky na prijatie do Rady Európy.

Izrael, Haag

Izrael v Haagu: Vojna v Gaze je tragická, nejde však o genocídu

17.05.2024 16:44

Izrael tak reagoval na tvrdenia Juhoafrickej republiky, ktorá ešte v decembri podala MSD sťažnosť voči Izraelu za údajnú genocídu.

Zuzana Dolinková

Ministerstvo zdravotníctva odmieta tvrdenia o diskriminácii všeobecných lekárov pre dospelých

17.05.2024 16:06

Asociácia súkromných lekárov tento týždeň vyzvala na riešenie situácie týkajúcej sa všeobecných lekárov pre dospelých.

panladislav

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 33
Celková čítanosť: 57840x
Priemerná čítanosť článkov: 1753x

Autor blogu

Kategórie