Založ si blog

Podľa Kaliňáka nás Rusi môžu napadnúť. A to sme, my Slováci, banderovci, či čo, pán Kaliňák?!

 Príhovory píše Ficovi mladý Kaliňák.

A neinak tomu bolo i teraz, keď sa pán premiér Fico posadil pred kameru do svojho pohodlného kresla a začal recitovať príhovor mladého Kaliňáka ku slovenskému národu: „Vážené súdružky, vážení súdruhovia, ako viete poprosil som ministra Blanára, či by bol tak hodný a stretol sa s ruským ministrom zahraničných vecí, pánom veľkomožným Lavrovom.

Učinil som tak preto, aby som sa takouto mierovou cestou dozvedel, aké city k nám, Slovákom, chová naše bratské Rusko, či je možné, aby nás Rusi napadli, keďže ešte nemáme F-16 pod strechou, ako sa vraví v mojich rodných  Topoľčanoch na rínku.

,To je vaše vec!‘ odpovedal pán veľkomožný Lavrov, keď sa ho Juraj priamo opýtal, či nás Rusi napadnú tak ako Ukrajinu, a dodal, ,záleží iba na tom, akého si vy, Slováci, zvolíte prezidenta. Rusko nie je, a nikdy ani nebolo agresor. No, keď si sami zvolíte takého prezidenta, ktorý sa nám nebude páčiť, tak sa budeme musieť brániť agresii z vašej strany a v tomto prípade vás napadneme,  aby sme váš národ denacifikovali, lebo také je naše, ruské, právo na obranu.‘

To povedal pán veľkomožný Lavrov a ja sa preto na vás obraciam s touto výzvou.

Vážené súdružky, vážení súdruhovia, milí spoluobčania. Ak nechceme, aby nás Rusko muselo denacifikovať, voľme takého prezidenta, ktorý bude pre našu peknú zem a pre náš nádherný slovenský národ skutočnou zárukou skutočného mieru!

A spolu s tým nevoľme takého prezidenta, kvôli ktorému by nás Rusko muselo napadnúť!

Preto vás vyzývam, aby ste nedali svoj hlas ani Židom, ani buzerantom, ale pánu Štefanovi Harabinovi.

Áno, iba pán Harabin, ktorého veľmi dobre osobne spoznám ako naozaj vzácneho človeka a spravodlivého sudcu, vie pre našu krajinu a pre náš národ zaistiť mier.

A to som vám chcel povedať.

To, že moje srdce bije pre Štefana!“

Premiér Fico dohovoril a mladý Kaliňák ho uznalo potľapkal po plecia: „Doparoma, ani som doteraz nevedel, že viem písať také mobilizačné príhovory. Ak nebude Harabin prezidentom, dám výpoveď a pôjdem robiť do bane!“

No, myslím, že doteraz to nevedel ani sám Harabin, že bude ozaj slovenským prezidentom…

Pani ministerka Šimkovičová, konajte v záujme slovenského národa! Výzva ministerke slovenskej národnej kultúry vo veci plochej zemegule.

12.05.2024

Keďže Jurij Gagarin pristal v kazašskej stepi potom, čo sa úspešne katapultoval z pristávacieho modulu svojho vesmírneho korába, bol u neho ako prvý z celého ľudstva Lukáš Machala. „Tak, čo je plochá ta naša zemeguľa?“ spýtal sa pracovník ministerstva slovenskej národnej kultúry Machala Gagarina. „Veru hej, že je guľatá ta naša zemeguľa. Videl [...]

Ficova mierová finta ukončí západnú vojenskú agresiu voči Rusku a zaistí mier!

08.05.2024

Keďže Európska únia nemala žiaden mierový plán, musel ho premiér Fico vymyslieť sám. Dumá, dumá, až na to príde! Nechá si okamžite zavolať Kaliňáka a keď Kaliňák pribehne, hneď naňho Fico vysype, ani si Kaliňák nestačí vyzuť svoje služobné topánky: „Počúvaj, ako je na tom naša armáda?“ Kaliňák smelo odvetí: „Čo som ja ministrom, tak veru, že [...]

Veľký reset globalistov z deep state čaká aj Slovensko, v podstate sa už zvolením Fica začal!

05.05.2024

Prečo to tajiť, som jeden z tých globalistov, čo ovládajú svet už desiatky storočí. „No, a čo, že som globalista? Mám sa za to azda hanbiť? Veď svetu musí niekto vládnuť, nie je možné, aby bol svet bez vlády. Veď aj Rusko má vládu, aj Čína má vládu, tak prečo by mal byť iba svet bez vlády?“ pýtam sa vás a isto, hádam, ste dosť múdri, aby [...]

Gruzínsko / Tbilisi /

Výbor gruzínskeho parlamentu odobril návrh sporného zákona o 'zahraničných agentoch' za 67 sekúnd

13.05.2024 18:23

Rýchlosť prerokúvania a hlasovania zdôvodnil predseda výboru tým, že tretie čítanie obsahuje iba redakčné pozmeňujúce a doplňujúce návrhy.

indonézia, sopka, záplavy

Indonéziu sužujú záplavy, zahynuli už desiatky ľudí. Na jednom z jej ostrovov vybuchla sopka

13.05.2024 18:18

Obyvateľov ohrozujú aj veľké sopečné kamene, ktoré sa začali valiť po silnom daždi z jednej z najaktívnejších indonézskych sopiek.

Sergej Šojgu / Valerij Gerasimov /

Splní Putin Prigožinov sen? Po Šojguovi môže padnúť aj Gerasimov

13.05.2024 18:11

Kto by si nepamätal virálne video, na ktorom šéf súkromnej žoldnierskej armády vlani v máji nad hromadou tiel svoich bojovníkov zúrivo kričal: "Šojgu! Gerasimov! Kde je munícia?"

bobor, mokrad, dubrava, zahorie

Podľa svedkov sú v okolí Zlína už tri medvede

13.05.2024 17:58

Podľa polície by mali byť obyvatelia regiónu pri pobyte v lese opatrní.

panladislav

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 33
Celková čítanosť: 57173x
Priemerná čítanosť článkov: 1733x

Autor blogu

Kategórie