Založ si blog

Rusko nie je agresor! A Danko tiež nie je agresor!

Ako každý večer, vracal sa i teraz kapitán Danko zo svojej obľúbenej Univerzitnej knižnice, do ktorej si chodí vypožičať milované ruské klasiky. A ako vždy, i teraz mal kapitán Danko na zadnom sedadle svojej terénnej Lady Nivy hŕbu kníh. V tejto hŕbe kníh, ktoré si viezol domov, boli knihy od Sorokina, Ulickej, no predovšetkým tam boli knihy od veľkého ruského spisovateľa Dugina, ktorom mu veľmi vrelo veľakrát  rozprávala ministerka Šimkovičova s tým, že ona nič iné ani nečíta.

Pretože bol kapitán Danko telom i dušou vojak, veľmi sa mu páčila Duginova myšlienka, že by sa ruská společnosť mala premeniť na spoločnosť vojenskú rovnako tak, ako tomu bolo vo fašistickom Taliansku či v nacistickom Nemecku, lebo svätou povinnosťou Ruska je oslobodenie  slovanských národov zo židovského otroctva.

„Do frasa, keby sme sa aj tuná na Slovensku takto premenili vo vojenskú spoločnosť ako Rusi, nebol by som iba kapitán, ale prinajmenšom by som bol generál, možno aj maršal! A keby som by bol maršal, tak by sme zo Slovenska iste vyhnali všetkých Židov a s nimi aj buzerantov!“ snil o svetlej budúcnosti Slovenska mierotvorca Danko.

No toto Dankovo snenie o mieru a Slovensku bez Židov sa nepáčilo jednému ozaj veľmi agresívnemu semaforu u jedného, rovnako tak veľmi agresívneho  priechodu pre nemenej agresívnych chodcov, ktorí schválne spomaľujú cestnú premávku, preto každého chodca patrí prejsť autom v sebaobrane pred takýmto agresívnym spomalením .

 „Tak ty chceš mier, ty hajzel, ty urva jedna národovecká?“ vykríkol tento semafor, ktorý bol na viac ešte liberál a progresivec (a dosť možná aj buzerant a Žid) a agresívne vstúpil Dankovi do jeho jazdnej dráhy.

Kapitán Danko sa iba bránil, keď do toho semaforu svojou Ladou Nivou vrazil tak málo, že sa vlastne nič nestalo, iba jeho Lade Nive odpadla jej ŠPZ.

„Čo iného to bolo než Dankova obrana? Či to bola azda agresia?“ pýtam sa a sám si i odpovedám, „považovať niečo také, čo je vo skutočnosti iba obranou proti agresívnemu semaforu, ktorý vstúpil Dankovi do cesty, za opravdivú agresiu môže iba liberálna nebo progresivistická urva!“

 Preto vás žiadam, pán minister vnútra Eštok, pokiaľ čítate tento môj článok, a ja verím, že áno, pretože je to súčasťou vašej požehnanej práce, aby ste urobili všetko, čo je vo vašich silách a zasadili sa o to, aby Danko nebol za túto svoju obranu nijak potrestaný, lebo taký čestný a poctivý chlap, ako je pán Danko, sa na Slovensku narodí raz za sto rokov.

Pán minister Eštok, dopredu vám ďakujem za kladnú odozvu na moju prosbu, lebo verím, že ste prinajmenšom rovnako tak čestný chlap ako Danko, nič viac už si neprajem…            

Bez Ruska tohtoročné leto neprežijeme!!!

23.04.2024

Vladimir Vladimirovič Putin sedel vo svojom podzemnom bunkri, ktorý bol zariadený ako každá iná zemljanka, čo sa poznalo predovšetkým podľa toho, že v ňom nebolo žiadnych okien. Povedzte sami, na čo sú okná v zemljanke? Na nič! [...]

Zbláznili ste sa, progresivci? Kam až chcete zájsť s tou svojou nezmieriteľnosťou a nenávisťou voči zlovenskému národu?

12.04.2024

A teraz mi, moji milí, sami povedzte, čo je na tomto svete, a u nás na Slovensku najmä, ta najkrajšia vec? Áno, ta najkrajšia vec na celom svete, a u nás na Slovensku najmä, je zmierenie! Hej, súhlasím, napr. také zmierenie medzi mužom a ženou, ktorí vstúpili do zväzku manželského, je ozaj niečo, čo sa musí zažiť na vlastnú kožu, lebo [...]

Spevák Rytmus je ďalšou obeťou slniečkárskej mafie korčokovcov!!!

11.04.2024

Rytmusa našli na ulici tak ožobráčeného, že si zrazu ani nevedel spomenúť na žiadnu svoju pieseň, iba stále dokola spieval slovenskú hymnu. No spieval ju s rómskym prízvukom, aj keď prišiel o všetky svoje zlaté reťaze i bavoráky, takže ju vlastne hanobil a spolu s ňou hanobil i všetkých Slovákoch, lebo všetci Slováci predsa nie sú Rómovia, niektorí Slováci sú [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

panladislav

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 28
Celková čítanosť: 47926x
Priemerná čítanosť článkov: 1712x

Autor blogu

Kategórie