Založ si blog

Drahí Slováci, všimli ste si? Ak zapredanecké média po sobote milo hovoria o Harabinovi?

Zapredanecká média sú preto zapredanecká média, že nepíšu pravdu, ktorá nám bola zjavená na TV Slovan.

A kto nepíše pravdu, ten neslúži našej sväté slovenskej veci, ktorou nie je nič iné než oslobodenie z amerického otroctva, do ktorého nás uvrhla prezidentka Čaputová.

Jedinou garanciou našej, to značí, slovenskej slobody, je Rusko a ník iný, to si, Slováci, pamätajme na večné časy a nikdy inak!

Preto sú zapredanecká média aj zradcovská, lebo zradila náš slovenský národ rovnako tak, ako Judáš zradil Pána Ježiša!!!

Vravím vám: „Sloboda slova znamená písať pravdu, sloboda slova neznamená beztrestne klamať o tom, kto je náš skutočný nepriateľ, kto je ten blonďavý Diabol, ktorý nás zviedol z pravej cesty, lebo všetky cesty vedú len do Moskvy, ktorá je tretím Rímom!“

A pretože sú zapredanecká média judášska, chcú teraz zviesť aj nášho milovaného Pištu, ktorý je v tejto chvíli pre slovenský ľud tým, čím je Pán Ježíš pre ľudstvo!

Sám som na vlastné oči videl, stojac pritom na troch kopcoch, ak pred salašom, kde Pišta dojí svoje ovce, zastavila autá všetkých zapredaneckých médií  ako je Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ!

A sám som na vlastné oči videl, ak z týchto aut začali progresívci a vojnoví štváči vyvádzať 72 čistých panien pre nášho Pištu, aby ho takto zviedli, aby si ho kúpili tak, ako sa nechali kúpiť oni za tridsať tri dolárov vo zlate.

A na vlastné uši som počul, ako Soros, ktorý ich viedol, volá na nášho Pištu: „Vediem vám, pán Pišta, 72 čistých panien. Sú vaše, ak poviete svojim voličom, aby nevolili Pelleho!“

A sám som videl na vlastné oči, ak ich všetkých Pišta hnal bičom od svojho salaša!

A sám som slyšal na vlastné uši, stojac stále na troch kopcoch, ako náš Pišta na nich kričí: „My voliči na opačnej strane, ako ste vy zapredanci Washingtonu a Bruselu, sa nenecháme nikomu zapredať!

Ani na Východ, ani na Západ, ani na Sever, ba ani na Juh, my slúžime iba veľkému Rusku, lebo iba ono je Kristom všetkých slovanských národov!

To ste sa už načisto aj vy, šialenci, pominuli na svojom mediálnom rozume?

To si naozaj myslíte, že voliči Pišty pôjdu v druhom kole voliť kandidáta VOJNY?!

Nuž veru, NIKDY!

Aj keď budú mať zaťaté pery, zaťaté päste, ale vždy je voliť MIER, teda Pelleho, ako celkom jednoznačne VOJNU v podaní vášho kandidáta, ktorý je čistým produktom USA/NATO a ich lokajov v EÚ!

A vy, zapredanecké média, pokojne sa vráťte k tomu, čo je pre vás prirodzené a to je neustále brýzgať na všetko a všetkých, čo je , čo i len trošku pro slovenské, pro národné, a teda aj sväté, lebo slovenský národ existoval už pred stvorením toho vášho židovského sveta, lebo slovenský národ je tu už odveko a naveky!“

Nebojte sa ničoho, Slováci!

Kandidát VOJNY nemôže vyhrať, lebo s nami je Boh, lebo s nami je Kristus, lebo s nami je Rusko, ktoré je i Bohom, i Kristom, ktoré je i naším svätým Slovenskom!

Ficova mierová finta ukončí západnú vojenskú agresiu voči Rusku a zaistí mier!

08.05.2024

Keďže Európska únia nemala žiaden mierový plán, musel ho premiér Fico vymyslieť sám. Dumá, dumá, až na to príde! Nechá si okamžite zavolať Kaliňáka a keď Kaliňák pribehne, hneď naňho Fico vysype, ani si Kaliňák nestačí vyzuť svoje služobné topánky: „Počúvaj, ako je na tom naša armáda?“ Kaliňák smelo odvetí: „Čo som ja ministrom, tak veru, že [...]

Veľký reset globalistov z deep state čaká aj Slovensko, v podstate sa už zvolením Fica začal!

05.05.2024

Prečo to tajiť, som jeden z tých globalistov, čo ovládajú svet už desiatky storočí. „No, a čo, že som globalista? Mám sa za to azda hanbiť? Veď svetu musí niekto vládnuť, nie je možné, aby bol svet bez vlády. Veď aj Rusko má vládu, aj Čína má vládu, tak prečo by mal byť iba svet bez vlády?“ pýtam sa vás a isto, hádam, ste dosť múdri, aby [...]

Stará mačka je ako stará suka

30.04.2024

Nemám rád staré mačky. „Si blázon! Ozajstný primitív! Nemá žiaden zmysel čítať tento tvoj výgrcok! Staré mačky sú nedotknuteľné!“ povedia mi isto teraz mnohí z vás. Mýlite sa! Mýlite sa vo mne, mýlite sa vo starých mačkách, a mýlite sa i sami v sebe, lebo tými bláznami ste predovšetkým vy, nie ja. Moja nenávisť, lebo v tomto prípade môžem bez [...]

Zuzana Dolinková

Poslanci začali mimoriadnu schôdzu, opozícia chce odvolať Dolinkovú

09.05.2024 18:09

Ministerka podľa opozície nerieši problémy zdravotníctva.

Budova Gymnázia Andreja Sládkoviča v Banskej Bystrici

Kedy sa to skončí? Pre bombovú hrozbu evakuovali ďalšie školy

09.05.2024 16:09

Na dvoch stredných školách muselo byť vo štvrtok prerušené vyučovanie. Dôvodom boli výhražné emaily.

šimkovičová, michelko

Hlas a SNS zhodu nenašli. Hlasovanie o osude FPU je neisté, opozícia hovorí o zoštátnení kultúry

09.05.2024 16:00, aktualizované: 17:29

Zatiaľ nie je jasné, či sa o návrhu o FPU stihne hlasovať už dnes.

Okudzhava 1999 2r

Storočný Okudžava. Čo odkazuje dnešku ruský bard vyše štvrťstoročia po smrti?

09.05.2024 16:00

Bulat Okudžava by mal dnes sto rokov. V rozhovore, ktorý poskytol Pravde necelý rok pred smrťou, vyslovil dodnes aktuálne myšlienky o Rusku.

panladislav

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 32
Celková čítanosť: 54674x
Priemerná čítanosť článkov: 1709x

Autor blogu

Kategórie