Založ si blog

Vie nepriateľské médium Denník N produkovať i niečo iné než len urážky a klamstvá?

Takto sa podpredseda našej nezapredaneckej vlády, ktorá získala v eurovoľbách sotva 34 % hlasov a mala by preto, podľa kremeľských politológov, odstúpiť, už dlho, to jesť najmenej týždeň, nerozčúlil.

            „Aký ja som len debilko?! Veď sa na sebe pozerám do zrkadla už hodinu a vidím dobre, že nie som žiaden debilko! Všetkých tých neprátelských novinárov, čo sa nedokážu vyrovnať s výsledkami volieb a robia zo mňa debilka, príde pozatýkať!

            Ja ich názory, aj keď sú nepriateľské našej zemi, viem a dokážem rešpektovať. Keď urobím chybu, verejne si ju priznám, ja som pre slobodu slova, nech si každý píše a vraví, čo chce, ale debil určite nie som, ako hovorí tí debili!“ rozčuľoval sa tento podpredseda, keď sa hodinu pozeral do zrkadla, vo ktorom ozaj nevyzeral ako debil.

            A ozaj nevyzeral ako debil, lebo debili sú tí, ktorí sú nepriatelia nášho skvelého podpredsedu vlády, muža čestného a odvážneho tak, že by mu aj Šaňo Mach mohol závidieť túto jeho čestnosť a odvahu, keby ešte žil a vedel závidieť!

Sorosovci utrpeli drvivú prehru. Eurovoľby vyhrali sociálni demokrati zo Smeru a Hlasu spolu s národniarmi z Republiky!

09.06.2024

Nuž, sme my Slovensko ozaj čudná krajina! Dalo by sa povedať, čo Slovák, to čudák! Napríklad jeden taký kandidát Smeru do europarlamentu! [...]

Vráti sa nám náš pán Fico vôbec naspäť do politiky?

22.05.2024

Už je to takmer týždeň, čo postavám pred banskobystrickou fakultou nemocnicou, aby som vyjadril podporu nášmu pánu premiérovi pri jeho uzdravovaniu po odpornom atentátu, ktorý na neho, rovnako ako na iránskeho prezidenta, spáchali Američania, ak vám povie každý, kto zná pravdu, lebo počúva Harabina (dúfam, že ma za to nezmažú)a pozerá TV Slovan. A pretože žijem [...]

Tak sa nám na Slovensku rozbieha Veľký teror v mene obrany demokracie…

20.05.2024

Minister obrany plakal na ramene ministra vnútra a po tvári mu tiekli slzy veľké div nie ako odistené ručné granáty. „Taký dobrý človek je pán premiér a takto trpí!“ bedákal tento muž a bezmocne rozhadzoval svoje pazúry, „ja som takej dobrý človek. Dobrý a poctivý, koňovi by som [...]

zbrane, zbraň

Prvýkrát v dejinách. Hlavný lekár USA klasifikoval násilie so zbraňami ako zdravotnú krízu

25.06.2024 23:40

Spojené štáty predstavujú výnimočný prípad z dôvodu vysokého počtu zranení a úmrtí spôsobených strelnými zbraňami — najmä pokiaľ ide o deti.

alkohol

Na konzumáciu alkoholu zomrú ročne takmer tri milióny ľudí

25.06.2024 23:26

Do tejto štatistiky je započítané aj šoférovanie pod vplyvom alkoholu, násilie súvisiace s alkoholom a rôzne choroby.

Sunak

Štyria muži vnikli do záhrady britského premiéra. Zadržala ich polícia

25.06.2024 22:54

Organizácia s názvom Youth Demand zverejnila video, na ktorom je vidieť, ako jej člen vykonal veľkú potrebu do jazierka na Sunakovom pozemku.

Matúš Šutaj Eštok

Ministerstvo vnútra dostalo pokutu 90-tisíc eur za odstavenie čurillovcov mimo službu

25.06.2024 20:18

Rezort vnútra sa odvolá voči tomuto rozhodnutiu Úradu na ochranu oznamovateľov.

panladislav

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 68384x
Priemerná čítanosť článkov: 1848x

Autor blogu

Kategórie