Vie nepriateľské médium Denník N produkovať i niečo iné než len urážky a klamstvá?

Takto sa podpredseda našej nezapredaneckej vlády, ktorá získala v eurovoľbách sotva 34 % hlasov a mala by preto, podľa kremeľských politológov, odstúpiť, už dlho, to jesť najmenej týždeň, nerozčúlil.

            „Aký ja som len debilko?! Veď sa na sebe pozerám do zrkadla už hodinu a vidím dobre, že nie som žiaden debilko! Všetkých tých neprátelských novinárov, čo sa nedokážu vyrovnať s výsledkami volieb a robia zo mňa debilka, príde pozatýkať!

            Ja ich názory, aj keď sú nepriateľské našej zemi, viem a dokážem rešpektovať. Keď urobím chybu, verejne si ju priznám, ja som pre slobodu slova, nech si každý píše a vraví, čo chce, ale debil určite nie som, ako hovorí tí debili!“ rozčuľoval sa tento podpredseda, keď sa hodinu pozeral do zrkadla, vo ktorom ozaj nevyzeral ako debil.

            A ozaj nevyzeral ako debil, lebo debili sú tí, ktorí sú nepriatelia nášho skvelého podpredsedu vlády, muža čestného a odvážneho tak, že by mu aj Šaňo Mach mohol závidieť túto jeho čestnosť a odvahu, keby ešte žil a vedel závidieť!

Sorosovci utrpeli drvivú prehru. Eurovoľby vyhrali sociálni demokrati zo Smeru a Hlasu spolu s národniarmi z Republiky!

09.06.2024

Nuž, sme my Slovensko ozaj čudná krajina! Dalo by sa povedať, čo Slovák, to čudák! Napríklad jeden taký kandidát Smeru do europarlamentu! [...]

Vráti sa nám náš pán Fico vôbec naspäť do politiky?

22.05.2024

Už je to takmer týždeň, čo postavám pred banskobystrickou fakultou nemocnicou, aby som vyjadril podporu nášmu pánu premiérovi pri jeho uzdravovaniu po odpornom atentátu, ktorý na neho, rovnako ako na iránskeho prezidenta, spáchali Američania, ak vám povie každý, kto zná pravdu, lebo počúva Harabina (dúfam, že ma za to nezmažú)a pozerá TV Slovan. A pretože žijem [...]

Tak sa nám na Slovensku rozbieha Veľký teror v mene obrany demokracie…

20.05.2024

Minister obrany plakal na ramene ministra vnútra a po tvári mu tiekli slzy veľké div nie ako odistené ručné granáty. „Taký dobrý človek je pán premiér a takto trpí!“ bedákal tento muž a bezmocne rozhadzoval svoje pazúry, „ja som takej dobrý človek. Dobrý a poctivý, koňovi by som [...]

Chán Júnis, Gaza

Izraelské drony v Gaze zabil najmenej 12 ľudí čakajúcich na humanitárnu pomoc

25.10.2024 20:50

Najmenej 12 osôb zomrelo pri piatkovom útoku izraelských dronov na skupinu ľudí čakajúcich na humanitárnu pomoc na severe Pásma Gazy.

Donald Trump, Kamala Harrisová, predvolebná debata

Ani Donald, ani Kamala. Vplyvný Washington Post nepodporí žiadneho kandidáta, prvýkrát od roku 1976

25.10.2024 19:45

Vplyvný americký denník The Washington Post oznámil, že v nadchádzajúcich prezidentských voľbách v USA nepodporí žiadneho kandidáta.

VšZP sídlo

Štátna VšZP pripúšťa, že nepredĺži zmluvu s psychiatrickou nemocnicou v Pezinku

25.10.2024 18:46

VšZP pripúšťa možnosť, že od novembra nebude pokračovať v zmluvnom vzťahu so Psychiatrickou nemocnicou Philippa Pinela v Pezinku.

parlament, nr sr

Októbrový prieskum SANEP: Smer vedie, PS je tesne za ním. Kľúčom k zostaveniu koalície zostáva Hlas

25.10.2024 18:30

Ak by sa teraz konali voľby, do parlamentu by sa dostalo šesť politických strán. Vyplýva to z prieskumu agentúry SANEP.

panladislav

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 72175x
Priemerná čítanosť článkov: 1951x

Autor blogu

Kategórie