Založ si blog

Čosi zhnitého je vo slovenskom národe, inak si víťazstvo amerického agenta Korčoka v prvom kole neviem vysvetliť!

Nedeľa je sviatočný deň nielen tuná na zemi, ale aj v nebi a v nebi predovšetkým.

No, táto nedeľa v nebi na sviatok vôbec nevyzerala, lebo túto nedeľu v nebi všetci grcali.

Grcal Boh, grcal Andrej Hlinka a grcal i Jozef Tiso, a nebolo to len také dávenie, ako keď sa Ferro vracia večer domov z krčmy nemôže sa hlavou strafiť do kľúčovej dierky !

„Preto som zomrel mučeníckou smrťou, vzal na sebe všetky hriechy Slovakov, aby v prvom kole prezidentských volieb zvíťazil liberál, lokaj USA?! Taká hanba! To neprežijem! “ bedákal Tiso medzi jednotlivými záchvatmi svojho vracania.

Andrej Hlinka na tom bol rovnako!

„Preto som zmizol po svojej smrti, aby na druhom mieste bol buzerant?! Taká hanba, ja tu hanbu neprežijem!“ reval Andrej Hlinka a grcal a grcal a grcal.

Ale najviac zúril sám Boh!

„Preto žehnám Slovensku od skorého rána do neskorého večera? Preto chránim Slovákov od všetkého zla, od všetkých Židov, aby najpoctivejší človek, môj najobľúbenejší Slovák, ozajstný kresťan, vážený pán Harabin dostal iba jedenásť percent?!

Prisám pri sebe samotnom, nebyť týchto jedenásti percent spravodlivých, bola by zo Slovenska druhá Sodoma!

Taká hanba, pre mňa, aj pre celú Svätú trojicu!

Ja sa tou hanbou prepadnem azda až do samotného pekla!“ hromžil Boh, ktorého Slováci zradili rovnako tak, ako zradil Judáš Krista.

A tak ten biely sniežik, čo sa dnes znáša z neba na Slovensko, ktorý sa usadzuje na hlavách Slovákov, to nie je nič iné než grcance Tisove, Hlinkove aj Božie.

A ruku na srdce, komu by nebolo dnes zo slovenského národa na grcanie…    

Tak sa nám na Slovensku rozbieha Veľký teror v mene obrany demokracie…

20.05.2024

Minister obrany plakal na ramene ministra vnútra a po tvári mu tiekli slzy veľké div nie ako odistené ručné granáty. „Taký dobrý človek je pán premiér a takto trpí!“ bedákal tento muž a bezmocne rozhadzoval svoje pazúry, „ja som takej dobrý človek. Dobrý a poctivý, koňovi by som [...]

Pani ministerka Šimkovičová, konajte v záujme slovenského národa! Výzva ministerke slovenskej národnej kultúry vo veci plochej zemegule.

12.05.2024

Keďže Jurij Gagarin pristal v kazašskej stepi potom, čo sa úspešne katapultoval z pristávacieho modulu svojho vesmírneho korába, bol u neho ako prvý z celého ľudstva Lukáš Machala. „Tak, čo je plochá ta naša zemeguľa?“ spýtal sa pracovník ministerstva slovenskej národnej kultúry Machala Gagarina. „Veru hej, že je guľatá ta naša zemeguľa. Videl [...]

Ficova mierová finta ukončí západnú vojenskú agresiu voči Rusku a zaistí mier!

08.05.2024

Keďže Európska únia nemala žiaden mierový plán, musel ho premiér Fico vymyslieť sám. Dumá, dumá, až na to príde! Nechá si okamžite zavolať Kaliňáka a keď Kaliňák pribehne, hneď naňho Fico vysype, ani si Kaliňák nestačí vyzuť svoje služobné topánky: „Počúvaj, ako je na tom naša armáda?“ Kaliňák smelo odvetí: „Čo som ja ministrom, tak veru, že [...]

Cyclon, ruská raketová loď, čiernomorská flotila, Sevastopoľ

Ďalšia ničivá smršť rakiet ATACMS: Poslali ku dnu ruskú raketovú loď Cyklón

20.05.2024 15:43

Podľa informácií na Sevastopoľ zaútočilo najmenej 12 rakiet ATACMS. Deväť z nich bolo zostrelených. Len tri zasiahli prístav.

Voľby 24, Michal Šimečka, Ivan Korčok, štáb

Šimečka pre Pravdu: Spojiť sa musíme všetci. Čaputová nateraz okrúhly stôl zrušila, ako bude pokračovať NR SR?

20.05.2024 15:40

Stretnutie malo podľa Šimečku ukázať, že aj napriek rozdielnym politickým názorom dokážu viesť politickú súťaž slušne a bez nenávisti.

Pellegrini, Čaputová, atentát, vyhlásenie

Čaputová: Stretnutie lídrov parlamentných strán nebude

20.05.2024 15:06

Prezidentka je naďalej presvedčená, že najdôležitejšie je upokojiť spoločenskú situáciu a rešpektuje, že si to vyžaduje nielen čas, ale aj trpezlivosť.

Univerzitná nemocnica Martin

Projekt novej martinskej nemocnice za takmer 400 miliónov má staviteľa. Najlacnejšiu ponuku vylúčili

20.05.2024 14:20

Hrubá stavba nemocnice má byť hotová v roku 2026.

panladislav

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 58557x
Priemerná čítanosť článkov: 1722x

Autor blogu

Kategórie